Consulten 1 op 1

Je Lijf je leven, het lichaam geeft allerlei signalen. Heb jij de moed om te gaan luisteren naar je lichaam?

Want wanneer je werkelijk in harmonie bent met je lichaam, wordt het een vertrouwde leraar en gids. 

 

Mijn ingang is het lichaam (Body Coaching) en tijdens het intake gesprek gaan we samen kijken wat jij jezelf zou willen geven? Als energetisch therapeut voel ik mee en bepalen we samen de ingang. 

 

We gaan aan de slag waarbij ik d.m.v. spiertesten (Body Coaching/ Touch for Health) het zelfherstellende vermogen van je lichaam weer aanzet in alle opzichten. Ik maak daarbij gebruik van healing, reading, edelstenen en Bach bloesems ter ondersteuning. Je ontvangt een energetische behandeling helemaal op maat. 

Naast Body coaching werk ik met Familieopstellingen (d.m.v. vloerankers, poppetjes en "in de mind" - ik neem je mee in meditatie). Uiteraard allemaal in overleg met jou.
Ook deel ik met jou wat jouw lichaam je vertelt en geef je praktische tips waarmee je aan de slag kunt gaan. 


De methode die ik gebruik is voor iedereen (alle leeftijden) en voor alles inzetbaar. Bijvoorbeeld als je niet lekker in je vel zit, uit balans bent, lichamelijke klachten hebt en/of  je hardnekkige patronen wilt doorbreken. Ook juist voor pubers en kinderen, die onweer in hun hoofd hebben door alle drukte (in de wereld en op school). Klachten als slecht slapen, emoties niet kunnen laten stromen, te veel gedachtes in je hoofd, niet kunnen ontspannen, veel stress ervaren en zo kan ik nog even doorgaan.
Bij zeer veel klachten kan ik het herstellend vermogen van je lichaam weer aanzetten, waardoor het lichaam weer in balans komt.

 

Consult tarief: € 75,- inclusief BTW (gemiddeld 1,5 uur)

Locatie Amersfoort 

Hieronder "Podcast Body Coaching" met meer uitleg. Druk op Play om af te spelen