Debora 

Mijn naam is Debora van den Boogaart - Bosch, getrouwd en moeder van twee puberzonen.

Lichaamscoach, energetisch en systemisch coach, docent intuïtie ontwikkeling, healing, reading en lichtwerker.  

 

Ooit liep ik tegen mezelf aan:

Wie was ik eigenlijk? Ik snapte mijn eigen gevoelens soms niet eens, laat staan dat ik het aan iemand kon uitleggen.

Voor mijn gevoel raakte ik soms meer energie kwijt dan dat ik deze kreeg. Ik liep steeds leeg. Wat moest ik hiermee?

Hoe kon ik beter met bepaalde situaties en mijn energie omgaan? 

Deze vragen kwamen o.a. naar boven bij de start van mijn zoektocht naar 'fijner leven'. 

 

De antwoorden op deze vragen en mijn zoektocht naar wie ik ben, heeft mij enorm veel opgeleverd. Dit ging niet zomaar. Meerdere jaren ben ik diverse opleidingen gaan volgen en ging ik een proces aan met mezelf. Ik leerde mijn eigen energie beheren, ging luisteren naar mezelf en dan vooral naar mijn eigen lichaam. En niet meer naar alle gedachten in mijn hoofd. Ik ging contact maken met alles wat ik voelde, dus ook de niet fijne gevoelens en vervolgens hoe dit los te laten. Steeds beter gaf ik mezelf wat ik nodig had en kon ik mijn authentieke zelf zijn.

Opleidingen:

- Energetische opleiding bij Mens en intuïtie

Intuïtieve ontwikkeling, Healing, Reading en Lichtwerker  

- Body coaching ( touch for health) bij Aria den Hartog www.bodycoachinginternational.com 

- Edelstenentherapie 

- Opleiding Familieopstellingen Elmer Hendrix www.ivsw.nl 

- opleiding Organisatieopstellingen www.ivsw.nl                   - 

Sinds 2016 en 7 jaar lang mocht ik als docent intuïtieve ontwikkeling, Healing, Reading, en lichtwerker bij Mens & Intuïtie mijn kennis overbrengen. Door mijn eigen ervaringen in dit proces, geloof ik enorm in wat ons lichaam ons vertelt. Ik zocht meer en meer verdieping in het lichaam, want het lichaam liegt nooit. Het geeft signalen af, waar wij alleen maar naar hoeven te luisteren. Ik leer jou graag hoe te luisteren naar jouw lichaam en hierdoor met jezelf aan de slag te gaan. 

Wat doen wij in ons leven waardoor we vastlopen in ons hoofd of juist lichamelijke klachten hebben? Wat heeft mijn lichaam mij te vertellen? En waarom lukt het me niet om de verandering aan te gaan. Ik heb de opleiding Body Coaching (Touch For Health)  gedaan bij Aria den Hartog www.bodycoachinginternational.com om het lichaam nog beter te begrijpen en werk nu als lichaamscoach (1 op 1). 

 

Tijdens mijn weg naar 'fijner leven' kwam ik ook in aanraking met het geweldige ambacht van systemisch werk. Familieopstellingen heeft me verder gebracht in patronen te doorbreken en overtuigingen waar ik tegen aanliep.

Daarnaast heeft het vele representantenwerk mij iedere keer weer dichterbij mezelf gebracht. 

Door de verscheidenheid aan opleidingen en ervaringen die ik hierboven heb benoemd, kan ik meerdere tools zoals tegelijk inzetten om jou op weg te helpen naar een 'fijner leven'.