metDebora op Instagram en Whatsapp: 

 

 

Openingstijden: maandag- vrijdag van 09:00-17:00 

 

Mailadres : metdebora.info@gmail.com

 

KvK : 91212596

 

Btw nummer: NL004873659B57

 

Bank :NL22KNAB0616 6331 65 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Karin Blaauw
een maand geleden

We kennen elkaar van de opleiding Mens & Intuïtie sinds 2016. Debora is een prachtige Lichtwerker, met haar intuïtie, doortastendheid, prettige omgang en kennis van het vak.
In 2020 de opleiding Body Coaching bij haar gevolgd. Weer gaat er een wereld open en zo mooi om te doen. Net een opfriscursus gehad en weer veel bijgeleerd.
En natuurlijk is het ook prettig af en toe een Body Coaching te krijgen door haar. Altijd verhelderend en brengt je weer op je pad.

De familieopstelling, die je samen met Maartje geeft, is voor mij een nieuwe ervaring. Nog nooit bijgewoond en mij erin verdiept maar wat er zich ontvouwd en hoe verhelderend dit kan werken is heel bijzonder. Dat heb ik 3 februari mee mogen maken. Ook de manier waarop Debora en Maartje dit begeleiden is puur, vertrouwd en wordt gegeven in een veilige omgeving.

Een aanrader dus! Zowel een Body Coaching, Healing, Reading of familieopstelling!

Karin
een maand geleden

Ik leerde Debora voor het eerst kennen bij de proefles van Mens en Intuïtie. Het was direct raak. Ik was toen nog bang dat het misschien te “zweverig” zou zijn, maar Debora zelf is heerlijk down to earth waarmee ze mij heeft overgehaald om te opleiding te starten.
Heb daarna een kleine 1,5 jaar les van haar mogen hebben en 2x een bodycoaching sessie en 2x een familieopstelling gedaan. Ze biedt veiligheid, warmte, gezelligheid en een spiegel naar het dagelijks leven. En ik heb de ruimte gekregen om zelf te groeien.

Debora is voor mij iemand om af en toe bij terug te komen om dan weer een stapje verder te kunnen zetten in dichter bij jezelf komen.

Maartje heb ik ontmoet bij de familieopstellingen. Ze is is lief en zacht. Zij en Debora vullen elkaar mooi aan.

Lisetta Bouwman
een maand geleden

Ik weet het nog goed, de eerste keer dat ik bij Debora kwam voor bodycoaching. Wat een warm welkom en een ontzettend lieve vrouw is Debora. Hele warme, zachte persoonlijkheid met een fijne en rustige stem, erg prettig om naar te luisteren. Ook heeft Debora heeft een mooie en fijne kamer waar ze body coaching geeft, vol met mooie edelstenen, het voelde gelijk als ‘thuis komen’.

Ik zat alleen maar te huilen, ik liep tegen van alles aan. Ik hoor het haar zo zeggen, ‘het is ook veel waar je tegenaan loopt’, ‘je mag verdrietig zijn’. Wat fijn!, ‘mijn verdriet mag er zijn’.!
Wat mij het meest bij bleef ik dat ze zei ‘ik zie echt zo mezelf zitten een aantal jaren geleden’,?! Dat gaf eigenlijk gelijk al vertrouwen, als zij er nu zo rustig en zelfverzekerd bij zit, dan kan ik dat later misschien ook (ook al zag ik dat op dat moment totaal niet zo).

Body coaching brengt mij steeds weer in balans, ik voel me écht gehoord en gezien door Debora heel fijn! Ik zou zeggen, gewoon een x jezelf gunnen!

De dag na deze sessie heb ik mij opgegeven voor de opleiding bij Mens en Intuïtie. Ik heb Debora ervaren als een super prettige en fijne docente tijdens de groepslessen van intuïtieve ontwikkeling in Amersfoort. Voor mij is een sociaal veilige omgeving super belangrijk, zij creëert deze omgeving als geen ander (samen met de andere cursisten natuurlijk), maar de docent is hierin essentieel. Alles kon en mocht er zijn wat zich aandiende op dat moment, Debora kan precies vanuit liefde het juiste antwoord geven wat op dat moment nodig is om verder in jouw proces te komen.

Tijdens een body coach sessie komt ook naar voren dat ik steeds tegen belemmerende patronen en blokkades aan loop, waarvan ik intuïtief voel dat hier hiertoe wordt uitgenodigd. Er is ‘toevallig' een plekje vrijgekomen in de familieopstelling van zaterdag a.s. Dit gebeurt niet voor niets. Dat 'ego patroon' herken ik inmiddels wel. Dus ik besluit mijn intuïtie te volgen en een familieopstelling te volgen. Wauw, wat een mooie ervaring, prachtig om te zien en ervaren hoe 'mijn leven eruit ziet', doordat andere deelnemers (representanten) zich laten leiden door de energie. Je 'voelt en laat je leiden', door hetgeen zich aandient op dat moment. Ik leer het beste door voelen, en dat is precies wat er daar gebeurt. Wat een prachtig inzicht heb ik opgedaan. Waar ik super dankbaar voor ben, dit gaat mij zeker helpen in het creëren van de persoon die werkelijk ben en wil zijn. Dank je wel voor de mooie ervaring!

Yuri Herter
een maand geleden

Deborah is mij opgevallen als Docente tijdens de groepslessen van een intuïtieve opleiding in Amersfoort. De opleiding vraagt veel persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie. Dat kan op momenten soms moeilijk zijn en diepe emoties raken. Juist op die momenten is Deborah goed in staat om de student en de groep bij te staan. Debora kan op een directe en adequate manier de student coachen om juist dié stap te maken die de student altijd al moeilijk heeft gevonden.

Timing is daarbij essentieel, is de student er aan toe? Of moeten er eerst nog wat andere stapjes genomen worden om uiteindelijk wel over de drempel te kunnen gaan? Die timing is in dit soort processen een van de krachten van Deborah. Zij kan de student goed voorbereiden en deze zodanig in diens ontwikkeling begeleiden, dat dié essentiele stap nemen voor de student dus wél mogelijk wordt.

Deborah is duidelijk een autoriteit binnen haar vakgebied. Zij heeft grote kennis van zaken en staat met beide voeten stevig op de grond. Deborah weet de intuïtieve ontwikkeling van mensen altijd met gronding en met pragmatisme te benaderen… Want geen enkele serieuze student heeft er wat aan om weg te kunnen drijven in zweverigheid.

Haar kennis en professionaliteit maakt dat de lessen en zittingen bij haar altijd productief en veilig zijn. Er hangt tijdens het werken met Deborah daltijd een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Ook.., en dat is knap, als studenten of cliënten zichzelf (of anderen) in hun ontwikkeling tegen kwamen.

In haar privé praktijk is dat niet anders, zij het dat Deborah dan veel meer gericht op de persoon kan werken, uitgebreid met methodieken als bodycoaching en familie opstellingen. Dit alles is dan effectief doorvlochten met Debora’s sterke intuïtieve inzicht en haar universele liefdewerk.

Esmée
een maand geleden

Afgelopen jaar les gehad bij Debora vanuit Mens en Intuïtie en bodycoaching sessie van haar gehad.
Wat haar naast haar kundigheid bijzonder maakt is haar warmte, aandacht en oprechtheid. Ze luistert voorbij de woorden, ze heeft een ijzersterk intuitief vermogen. Tijdens de body coaching sessie heeft Debora mijn lichaam in balans gezet. Mijn lichaam en geest voelen zich gehoord en blij na zo'n sessie. Ik kan het echt iedereen aanraden!👍

Anita Nijenhuis
een maand geleden

Debora is een fijne luisteraar die samen met body coaching eruit haalt wat er in je lichaam blokkeert. Nu 3x geweest en nog steeds blij

Margriet Geurtsen
een maand geleden

Ik heb de familieopstelling van Debora en Maartje als heel fijn ervaren. Met hun warmte, deskundigheid en pure intuïte krijg je van je/een opstelling een nieuw inzicht in je leven waar je mee verder kan. En dat is echt helpend en helend. De plek is altijd fijn ingericht en een mooie groep mensen. Het is echt de moeite waard om een 'opstelling' mee te maken of te doen. Liefs Margriet

Contactformulier voor meer informatie: