Trainingen

Basis Body Coaching 

   

  In deze 6 hele dagen leer je de 14 basis spiertesten van Touch for Health en de alarmpunten. De relatie tussen energie, organen, spieren en klachten. Hoe vertaal je de (emotionele) boodschap van het lichaam. Waarom doet iemand wat hij doet? De werking van stress en de invloed op het functioneren. Je leert een complete methode waarin je zelf aan de slag kunt om deze je helemaal eigen te maken.

   

  6 dagen in overleg van 10.00 uur -16.00 uur

  kosten : € 600,- inclusief btw en lesboek

  Locatie Amersfoort 

  Als je via het contactformulier je interesse aangeeft dan kijken we samen voor de mogelijkheden. Ook 1 op 1 training mogelijk met een terugkomdag die we samen plannen. 

   

  "Je Lijf je leven" 

  De spiertesten en correctiemethodes die gebruikt worden binnen Body Coaching vinden hun oorsprong in de Toegepaste Kinesiologie en Touch for Health. Aria den Hartog heeft vanuit haar ervaring en in de lijn van John F. Thie,  Body coaching ontwikkeld en een gelijknamig boek “Body coaching” geschreven. Zij is al 30 jaar op dit gebied actief en heeft al veel mensen mogen opleiden en begeleiden. Naast de spiertesten, heeft zij haar ervaringen met ons gedeeld. Zo kan er naast de spiertesten ook gekeken worden naar de oorsprong op emotioneel gebied, om zo jou levenspad in balans te laten lopen.    

   

   Zo maakt de methode van Body coaching gebruik van:

  • Spiertesten uit de toegepaste kinesiologie van John F. Thie
  •  Meridianen
  •  de vijf Elementen

  Body coaching is een methode die je helpt om de signalen van het lichaam te leren begrijpen, zodat je jouw leven weer in de hand kunt nemen. www.bodycoachinginternational.com

  Ons lichaam reageert op datgene wat het meemaakt en dat kan stress of angst veroorzaken. We voelen het in onze schouders of nek, of ergens anders in ons lichaam. En het pleisters plakken is voorbij. Het is een samenvatting van het grote geheel om het toegankelijk te maken voor een groot publiek. Door middel van 14 basis spiertesten spoor je disbalans op in het lichaam en zet daarbij het zelfherstellende vermogen van je lichaam weer aan. Ook krijg je inzicht waardoor je vastloopt. Inzicht en bevestiging om jezelf te  gaan geven wat je nodig hebt. De signalen van je lichaam leren begrijpen, zodat je jouw leven weer in de hand kunt nemen, en de verantwoording aan anderen terug kunt geven. “Fijner leven voor jezelf “

  Deze methode kan voor iedere lichamelijke klacht ingezet worden. Daarnaast voor het doorbreken van patronen, beperkende overtuigingen  en energieklachten.